zaproszenia ślubne zaproszenia na ślub tanie zaproszenia ślubne

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ!



* - oznacza pola wymagane.


OPINIE KUPUJACYCH:

 

Magdalena                               19 lipca 2017, 16:21

POLECAM !!! Gorąco polecam. Zaproszenia bardzo ładnie wykonane, na żywo wyglądają pięknie. Bardzo dobra komunikacja i szybkość wykonania.Będę polecać dalej firmę KamiArt ;)Pozdrawiam.

Katarzyna                               18 lipca 2017, 14:37

POLECAM !!! Szczerze polecam, wspaniała komunikacja, życzliwość do klienta i co ważne szybka realizacja a zaproszenia pięknie wykonane. Dziękuję i pozdrawiam

Żaneta                               11 czerwca 2017, 22:05

POLECAM !!! Zamówiłam zaproszenia i winietki jestem bardzo zadowolona i naprawdę śmiechu było z zaproszeń typu WEZWANIE :)

Ania i Łukasz                               15 maja 2017, 20:29

Świetne zaproszenia,profesjonalna obsługa, bardzo szybka realizacja zamówienia. POLECAMY !

Magdalena                               11 maja 2017, 12:08

Właśnie listonosz przywiózł mi zaproszenia i jestem mile zaskoczona, w realu wyglądają jeszcze lepiej niż się spodziewałam :) orginalne i przejrzyste :) dziękuję za kawał dobrej roboty ;) Pozdrawiam

Marcin                               26 kwietnia 2017, 18:20

Faktycznie na żywo zaproszenia wyglądają mega :):):) będę polecał z czystym sumieniem , wykonanie jak i szybkość realizacji wielki pozytyw :) Firma godna zaufania i polecenia innym :)

Tomek                               26 kwietnia 2017, 10:48

Świetne wykonanie zaproszeń, szybka komunikacja i dostarczenie.Pełen profesjonalizm. Pozdrawiam serdecznie Pana Daniela :)

Anka                               20 kwietnia 2017, 08:21

Zaproszenia są świetnie wykonane. Jestem bardzo zadowolona z zamówienia! Myślę,że w razie potrzeby będę tu wracać :) i oczywiście polecać bliskim :) POZDRAWIAM! :)

Ewelina                               14 kwietnia 2017, 12:17

Przed chwilą otrzymałam zaproszenia są CUDOWNE!!! Firma godna polecenia!!!

Elżbieta                               9 marca 2017, 12:47

Zaproszenia są śliczne. Bardzo szybka realizacja zamówienia jak również dostawa.Jakość bardzo dobra. Pięknie zapakowane, każde zaproszenie osobno. Polecam Pana Daniela. Na pewno polecę znajomym KamiArt. Pozdrawiam :)

Karolina i Michał                               9 marca 2017, 10:00

Super usługa!Dziękujemy bardzo za współpracę. Zaproszenia wykonane perfekcyjnie :) Na pewno skorzystamy jeszcze np przy wydruku winietek na stoły! Polecamy wszystkim, pozdrawiamy Pana Daniela

aga                               2 marca 2017, 16:40

Zaproszenia są przepiękne. Super sprzedawca. Szybki kontakt oraz realizacja zamówienia. Polecam:)

Mateusz                               24 lutego 2017, 10:55

Właśnie odebrałem paczkę. Naprawdę dobra robota,super jakosc i krótki czas oczekiwania. Polecam.

Aga                               19 lutego 2017, 21:32

Super! piękne zaproszenia, szybka i sprawna realizacja, polecam ! :)

D & R                               18 lutego 2017, 08:03

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, profesjonalnie zapakowane zaproszenia ! Wszystko jak być powinno

Karolina                               16 lutego 2017, 22:08

Polecam w 100 % pełen profesjonalizm. Super podejście do klienta:). Towar zgodny z opisem. Wszystko sprawnie i szybko. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy:) nie mam nic do zarzucenia:)

beata                               13 lutego 2017, 21:09

Gorąco polecam! Pełen profesjonalizm, szybka realizacja, bardzo dobry kontakt, solidna praca!

M & K                               10 lutego 2017, 15:06

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Zaproszenia w formie wezwań są przecudowne :) Polecamy wszystkim bardzo gorąco! :) :) :)

Aga i Grzenio                               5 lutego 2017, 08:36

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Profesjonalne podejście do klienta. Zaproszenia jak najbardziej na plus. Pozdrawiam

Tusia                               26 stycznia 2017, 13:18

Transakcja przebiegła pomyślnie. Dziękuję. Wszystko zgodnie z ustaleniami na czas, pięknie zapakowane zaproszenia. Polecam w 100%.

Ewelina                               18 stycznia 2017, 11:43

Zaproszenia świetne, bardzo szybka realizacja, profesjonalne podejście do sprawy.Gorąco polecam!

M.P                               9 stycznia 2017, 10:19

Zaproszenia fantastyczne. Możliwość wplecenia indywidualnego elementu. Kontakt szybki i równie szybka wysyłka. Szczerze polecam.

I.J.                               9 grudnia 2016, 10:48

Zaproszenia przepiękne, w rzeczywistości dużo ładniejsze. Wysyłka ekspresowa.Z czystym sumieniem polecam każdemu komu zależy na konkretnej i szybkiej realizacji projektu.

Rafaello                               23 listopada 2016, 11:09

Konkretny sprzedawca.Bez ceregieli i owijania.Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar otrzymałam nawet wcześniej.Polecam.

Ewa i Marek                               18 listopada 2016, 17:15

Dziękuję za zaproszenia. Są super. Kontakt szybki, duża elastyczność jeżeli chodzi o propozycję zmian. Polecam!!!

Misio <3                              2 listopada 2016, 16:23

Konkretny i szybki kontakt. Profesjonalna obsługa. Bardzo dobra współpraca. Polecam!

Mini i Mickey                              26 października 2016, 6:55

Wszystko bardzo sprawnie, miły kontakt od początku do końca. Zaproszenia wyglądają lepiej niż się spodziewaliśmy. Sprzedający na 6+

Elvirka                              13 października 2016, 21:17

Kontakt bardzo dobry, zaproszenia zgodne z opisem (a właściwie o wiele ładniejsze) i naprawdę bardzo szybka i sprawna dostawa. Wszystko rewelacyjnie, jestem MEGA zadowolona ze współpracy. Polecam!!!!!

Roma i Mario                              3 października 2016, 18:22

Zaproszenia są po prostu świetne! Same pozytywy, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, produkt dobrej jakości, szybka wysyłka. W 100 % są spełnione moje oczekiwania. Jak najbardziej polecam :)

Marcin Owen                              29 września 2016, 08:14

Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie dzięki dobremu kontaktowi ze sprzedającym. Polecam.

niunka18                              18 września 2016, 16:08

Szybka realizacja,wszystko zgodne z opisem,swietny kontakt ze sprzedajacym, zaproszenia idealne...serdecznie polecam :)

Vacaldosos                              12 września 2016, 13:04

Polecam.Solidny towar Dobry kontakt po prostu Pełen PROFESJONALIZM jak najbardziej pozytyw

MariolaSW                              30 sierpnia 2016, 12:26

Dziękuję za profesjonalizm. Świetny kontakt i wzorowo wykonany produkt. Wszystkim bardzo polecam !!!

nomad                              16 sierpnia 2016, 20:28

Przesyłka dotarła bardzo szybko. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Miła atmosfera. Gorąco polecam :)

KAMILA I LESZEK                              5 sierpnia 2016, 17:43

BARDZO POLECAMY TĘ FIRMĘ DOSKONAŁY KONTAKT ZAPROSZENIA DOKŁADNIE IDEALNE JAK NA PROJEKCIE. EKSPRESOWA DOSTAWA BARDZO DOKŁADNE WYKONANIE.

Patrycja                              8 sierpnia 2016, 15:56

Solidna firma,termin realizacji bardzo szybki,zaproszenia piękne,polecam :)

Karolina i Tomasz                              18 lipca 2016, 12:56

Rewelacyjne zaproszenia! Rzetelne i staranne wykonanie. Świetny i miły kontakt. Prostota, elegancja i klasa :)

Dorota i Paweł                              2 lipca 2016, 16:49

Zaproszenia wyszły świetnie. Super kontakt, szybka realizacja. Wszystko tak jak chcieliśmy. Polecamy :)

Olga i Szymon                              2 lipca 2016, 08:29

Solidna firma, zaproszenia ktróre zamówiliśmy są naprawdę piękne, Szybka realizacja i bardzo dobry kontakt. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecamy :)

Magda                              13 czerwca 2016, 22:33

Zaproszenia są przepiekne. Profesjonalna obsługa i kontakt. Goraco polecam.

Kaśka i Krzysiek                              12 czerwca 2016, 14:17

Zaproszenia wykonane bardzo profesjonalnie:) Na żywo wyglądają jeszcze ładniej niż na zdjęciach. Super szybki kontakt ze sprzedawcą i szybka dostawa. Gorąco polecam :)

Monika                              12 maja 2016, 15:53

Przepiękne zaproszenia, świetnie zapakowane, wszystko zrobione tak jak chcieliśmy! Serdecznie polecam!

A i Ł                              9 maja 2016, 16:08

Mega polecamy ! Zaproszenia w 100% zgodne z opisem, świetny kontakt, szybka i solidna realizacja zamówienia! :)

Kamila                              9 maja 2016, 13:00

Zaproszenia w 100000% zgodne z opisem a nawet jeszcze lepsze. Świetny kontakt i solidna realizacja zamówienia! Polecam!

Agnieszka i Mateusz                              3 maja 2016, 10:24

Świetna współpraca! Zaproszenia zgodne z zamówieniem, wszystkie sugestie wykonane, bardzo szybka realizacja i dobry kontakt. Dodruk zaproszeń szybko i bez problemu. Zaproszenia i wkładki do zaproszeń bardzo dobrze wykonane! POLECAM!!! :)

Agnieszka i Janusz                              29 kwietnia 2016, 15:03

Polecam w 100% :) zaproszenia boskie :) na żywo jeszcze piękniejsze :)

Magdalena i Daniel                              25 kwietnia 2016, 20:12

Zaproszenia zrobione zgodnie z zamówieniem, solidna obsługa i wykonanie, dobry kontakt ze sprzedawcą, Polecamy

Ewa i Błażej                              14 kwietnia 2016, 20:00

Zaproszenia w 100% zgodne z opisem, świetny kontakt, szybka i solidna realizacja zamówienia! Polecamy! :)

Daria i Mateusz                              11 kwietnia 2016, 06:17

Polecamy w 100% ! Kontakt bezproblemowy, ekspresowa realizacja zamówienia, zaproszenia zgodne z naszymi oczekiwaniami.Jednym słowem pełen profesjonalizm.:) Pozdrawiamy!

Marta i Grzegorz                              10 kwietnia 2016, 13:28

Wszystko super. Zaproszenia i koperty bardzo dobrej jakości. Kontakt bezproblemowy, nawet gdy zaczęliśmy mącić z listą gości - wszystko udało się załatwić po naszej myśli. Dodatkowo bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecamy z całego serca :)

KRZYSIEK                              10 kwietnia 2016, 11:07

Bardzo polecam, wszystko zgodne z opisami, szybka realizacja.Wzorowe wykonczenie, pelen profesjonalizm.

Sylwia i Sławek                              4 kwietnia 2016, 22:51

Pełen profesjonalizm. Solidna firma, rzetelna. Jakość materiałów i wykonanie absolutnie nie budzi zastrzeżeń. Nie ma do czego się przyczepić. Zaproszenia przepiękne, estetyczne, starannie wykonane, zapakowane i zabezpieczone przed uszkodzeniem w trakcie przesyłki. Bardzo szybka realizcja zamówienia. Świetny kontakt. Miło nam było współpracować z Państwem. Pozdrawiamy i życzymy wielu zamówień.

Sylwia i Paweł                              19 marca 2016, 15:11

Zaproszenia są idealne i takie jakie miały być!Współpraca przebiegała płynnie i bez problemów.Sposób zapakowania bardzo profesjonalny.POLECAM WSZYSTKIM.

Joanna i Mariusz                              15 marca 2016, 16:05

Polecam każdemu, wykonanie doskonale, bardzo szybka odpowiec na mejla, przesłany projekt w 100% pokazuje wizualizacje. No i oczywiście realizacja nie przekracza podanego czasu.

Dagmara i Bartek                              7 marca 2016, 09:51

Zaproszenia bardzo starannie wykonane - w pełni zgodne z zamówieniem i zdjęciami. Sprawy organizacyjne zdecydowanie ułatwia przesłany projekt. Bardzo szybki czas dostawy, super kontakt. Zdecydowanie będę polecała wszystkim znajomym! :)

Monika i Adam                              4 marca 2016, 12:39

Doskonały kontakt, uprzejme podejście do Klienta i przepiękne, profesjonalnie wykonane zaproszenia. Ekspresowa wysyłka, bezpieczne opakowanie, świetna cena i błyskawiczne odpowiedzi na maila / telefon. Polecamy gorąco wszystkim, którym zależy na dobrym stylu i profesjonalnej obsłudze.

Edyta                              2 marca 2016, 08:34

Ogromny wybór zaproszeń, które są profesjonalnie i starannie wykonane oraz są w bardzo dobrej jakości.Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym w przypadku jakichkolwiek wątpliwości. Zaproszenia wykonane zgodnie z zamówieniem. Szybka wysyłka :) Jesteśmy mega zadowoleni :) Gorąco polecam :)

Aleksandra                              18 lutego 2016, 21:01

Profesjonalna i szybka obsługa, zaproszenia wykonane zgodnie z zamówieniem, efekt końcowy jest super:-) czego chcieć więcej :-) jak najbardziej polecam!

Ewelina                              6 lutego 2016, 15:51

Serdecznie polecam. Wszystko w jak najlepszym porządku. Super kontakt. Ogromny pozytyw:)

jomama                              5 lutego 2016, 23:16

Zaproszenia naprawdę są rewelacyjne :). Bardzo dobra jakość wykonania. Świetny kontakt ze sprzedającym(wybrałam inny wzór na wierzch zaproszenia i inny do środka-nie było z tym żadnego problemu, bardzo szybka wysyłka.Polecam gorąco!

barbarka                              28 stycznia 2016, 04:34

.M-E-G-A___P-O-Z-Y-T-Y-W .-*'`'*-. _,.-*'`'*-.,_,.-*'`'*-., miło i sympatycznie, ekspresowa przesyłka :)!!! SERDECZNIE POLECAM I ZACHĘCAM WSZYSTKICH DO WSPÓŁPRACY Z KAMIART. *-. _,.-*'`'*-.,_,.-*'`'*POZDRAWIAM...)))

oizooooo                              18 stycznia 2016, 09:51

Profesjonalne podejście do klienta i wykonywanych usług. Produkt w pełni zgodny z opisem i zdjęciami. Rewelacyjny kontakt ze Sprzedającym. Gorąco wszystkim polecam!!!

kasiulka                              15 stycznia 2016, 16:53

Wszystko w jak najlepszym porządku, transakcja przebiegła szybko i sprawnie, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Zaproszenia jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach. Z czystym sumienie Polecam tego Sprzedawce! Pozdrawiam kasiulka

Magda i Radek                              7 stycznia 2016, 12:21

Zaproszenia piękne, bardzo dobrej jakości. Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt, szybka realizacja. Zaproszenia zapakowane profesjonalnie i bardzo starannie. Polecam!!!

Ula i Paweł                              14 grudnia 2015, 20:16

Zaproszenia wyglądają naprawdę super. Bardzo ładnia się prezentują.Realizacja zamówieia bardzo szybka.Dziękujemy za bardzo miłą i profesjonlaną obsługę. POLECAM.

Busiuuu                              6 grudnia 2015, 7:22

Bardzo dobra jakość zaproszeń, profesjonalna obsługa, szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia, polecam Sprzedawcę!

Patrycja                              26 listopada 2015, 15:30

Kontakt z Panem świetny. Zaproszenia również super. Polecam szczerze.

sweetiie                              2 listopada 2015, 11:14

Kontakt z tym Panem Super dba o każdego klienta bardzo indywidualnie zalezalo mi na czasie aby dostać paczke bo bylo mało czasu i ja dostałem Pan stanął na glowie by tak sie stało naprawde szczerze polecam!

Klientka :)                              14 października 2015, 09:21

Polecam naprawdę warto, zaproszenia profesjonalnie wykonane.

Modowo23                              30 września 2015, 18:15

Bardzo profesjonalne podejście do klienta i bardzo dobry kontakt. Zaproszenia wykonane niezwykle starannie. Gorąco polecam i dziękuję.

Joanna                              14 września 2015, 12:53

Polecam w 100%. Wydruk zgodny z ustaleniami. Rewelacyjne zaproszenia, sprawna i szybka obsługa:)

SzyjkA                              28 sierpnia 2015, 10:17

Mega pozytyw. Zaproszenia cudne, zabawne, klasa:-) wkladki do zaproszen idealnie dobrane stylem. Obsluga rewelacja, wszelkie poprawki i moje uwagi - bez mrugniecia okiem, rewelacyjny kontakt. Pozdr

adi                              12 sierpnia 2015, 19:38

Świetny kontakt, ekspresowa realizacja zamówienia (4dni i już zaproszonka dotarły), aż miło wystawić pozytyw za tak profesjonalne podejście do klienta. Polecam gorąco współpracę z Panem Danielem i KamiArt

Sobik12                              27 lipca 2015, 13:12

Zaproszenia są świetne. Dokładnie takie jak chciałam... Stylowe a zarazem zabawne. Doskonały kontakt ze sprzedającym. Każde poprawki oraz moje uwagi zaakceptowane bez problemu. Wszystko zgodne z opisem. Informowano mnie o wysyłce. W pełni 100%pozytyw

Akirooo                              23 lipca 2015, 17:23

Polecam w 100% Firma pełna profesjonalizmu,bardzo konkretny kontakt e-mail.Wszystko wydrukowane i opracowane zgodnie z ustaleniami.Jestesmy bardzo zadowoleni i POLECAMY W 100 % POZYTYW ! ! !

mmmilka                              18 lipca 2015, 23:57

Transakcja przeprowadzona na najwyzszym poziomie!!! Sama przyjemnosc!!!Gwarancja zadowolenia i satysfakcji!!!Polecam! Dziekuje i pozdr.

dominikapa                              8 lipca 2015, 09:44

Jestem miło zaskoczona. Wysyłka wręcz ekspresowa. Zaproszenia śliczne. Kontakt ze sprzedającym świetny :). Polecam.

merry_1                              2 lipca 2015, 16:05

Brawo! Pełen profesjonalizm zarówno w wykonaniu, zapakowaniu towaru jak i również w kontakcie z klientem! POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM! Warto! 100 % zadowolenie! Otrzymałam fantastyczne zaproszenia ślubne! Dziękuję

iwcia                              22 czerwca 2015, 12:35

Profesjonalna firma, szybka realizacja zamówienia zaproszenia śliczne polecam gorąco :)

Honorata                              22 czerwca 2015, 00:56

Zaproszenia i wkładki śliczne dostawa bardzo szybka i wszelkie zmiany bez problemu. Polecam

majkela                              12 czerwca 2015, 13:22

Pełen profesjonalizm, zaproszenia piękne, starannie wykonane i bardzo estetycznie każde oddzielnie zapakowane. Bardzo szybka realizacja zamówienia jestem bardzo zadowolona i życzę wszystkim takich transakcji. Polecam w 100% SUPER!!!

Magdalena                              25 maja 2015, 07:55

Szybka realizacja zamówienia, jakość zaproszeń bardzo dobra.

Przemek i Natalia                              15 maja 2015, 19:26

Zaproszenia super! świetna jakość, kolor, obsługa. Polecamy

Klaudia                              15 maja 2015, 11:39

Profesjonalna firma, szybka realizacja zamówienia. Polecam!

Beata&Marcin                              10 maja 2015, 18:37

Zaproszenia, zawiadomienia, winietki wykonane w perfekcyjny sposób. Są cudowne! Szybka przesyłka i rewelacyjna współpraca. Nic dodać nic ująć! Dziękujemy bardzo. Polecamy w 100%! :)

Dominika                              7 maja 2015, 22:21

Profesjonalne podejście do wykonywanej pracy, błyskawiczna wysyłka, zaproszenia super jakości. Polecam serdecznie!

Ewelina                              5 maja 2015, 22:16

Współpraca przebiegła bez zarzutów, pełen profesjonalizm. Zaproszenia są piękne, bardzo dobrej jakości. Jak najbardziej polecam :)

Anna i Arkadiusz                              29 kwietnia 2015, 19:34

Dziękujemy. Zaproszenia są bardzo dobrej jakości i dotarły ekspresowo. Zdecydowanie polecamy:)

Anna                              28 kwietnia 2015, 11:09

Bardzo szybka i rzetelna firma. Dobrej jakości zaproszenia w rozsądnej cenie. Polecam :-))

Zuzanna                              18 kwietnia 2015, 18:23

Polecem firmę Kamiart. Od początku do końca współpraca odbywała się bez zarzutów. Otrzymaliśmy piękne zaproszenia, w bardzo krótkim czasie.

JanuszSUM                              11 kwietnia 2015, 15:56

Naprawdę gigantyczny pozytyw. Transakcja szybka jak Lamborghini. Zaproszenia bardzo dobrej jakości. Polecam:)

Beata                              3 kwietnia 2015, 20:12

Zdecydowanie polecam, miły i szybki kontakt. Zaproszenia doszły bardzo szybkio i są rewelacyjne. POLECAM

Monik                              30 marca 2015, 19:32

Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń i błyskawicznie.. Świetny kontakt ze sprzedającym. Szybka realizacja zamówienia..Cena niska jak na tak świetne zaproszenia.Wszystko według projektu.a sprzedający otwarty na wszystkie sugestie kupującego .Polecam!

justyna_marcin                              26 marca 2015, 09:03

Jak najbardziej jestem na tak !!! miły i szybki kontakt , przesyłka z prędkością światła i profesjonalne podejście sprawiają , że zakupy na kamiart.pl są czystą przyjemnością :) pozdrawiam

ostek6                              21 marca 2015, 18:41

Zaproszenia wykonane w wysokiej jakości. Wywołują uśmiech na twarzach zaproszonych :)

gwIazda                              16 marca 2015, 22:27

Świetny kontakt, zaproszenia bardzo się podobają, są oryginalne i dobre jakościowo. Zdecydowanie polecam.

Kasia                              13 marca 2015, 23:02

Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Ekspresowa dostawa. Zaproszenia super. Polecam!

Marzena i Łukasz                              11 marca 2015, 19:54

Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa klienta. Zaproszenia doszły w ekspresowym tempie. Polecamy!

Milena                              11 marca 2015, 14:49

Zdecydowanie polecam. Profesjonalna obsługa- szybki i bezproblemowy kontakt,zaproszenia wyszły idealnie :) wszystko tak jak ustaliliśmy, dodatkowo przesyłka przyszła ekspresowo. Pozdrawiam :*

Patija i Marco                              10 marca 2015, 15:12

Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezproblemowo. Zaproszenia świetnie wyglądają, zrobione zgodne z opisem. Polecam.

DagaLbn                              2 marca 2015, 18:36

MEGA POZYTYW!!! Zaproszenia są piękne, zdjęcia nie oddają ich uroku! Transakcja przebiegła wzorowo, kontakt ze sprzedającym na 6. Bardzo dobre podejście do klienta! POLECAM WSZYSTKIM !!! :)

Dorotka                              28 lutego 2015, 11:21

Pełen profesjonalizm, bardzo fachowa i miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, zaproszenia są śliczne, polecam gorąco zamawianie w tej firmie, jestem bardzo zadowolona :) dziekuję :)

Paulina i Tomek                              13 lutego 2015, 18:34

Cudowne zaproszenia - szybka realizacja, ekspresowa wysyłka, pełen profesjonalizm! Świetny kontakt z klientem. Całość oceniamy na 6-stkę!Gorąco polecamy.

Myszka22                              10 lutego 2015, 17:08

Szybka, miła i kompetentna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z jakości i wykonania zaproszeń. :) ZDECYDOWANIE POLECAM!

Kinga i Robert                              6 lutego 2015, 21:49

Piękne zaproszenia, błyskawiczna realizacja zamówienia i profesjonalna obsługa. POLECAMY i DZIĘKUJEMY :)

Ania                              6 lutego 2015, 17:26

Szczerze polecam!!! Profesjonalny kontakt, świetne wykonanie i do tego błyskawiczna wysyłka!!!

Norbus                              30 stycznia 2015, 14:22

Bardzo ładne zaproszenia oraz profesjonalna obsługa.

karusia                              18 stycznia 2015, 07:15

100% zadowolenia, świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka, b.starannie zapakowana paczka - zdecydowanie polecam!

malek                              12 stycznia 2015, 17:50

Doskonały kontakt, fachowe podejście do klienta, szeroka oferta, błyskawiczna i profesjonalna realizacja zamówienia, towar dobrze zapakowany. Jednym słowem polecam w 100% :)

Major                              6 stycznia 2015, 18:16

Serdecznie polecam. Zaproszenia bardzo ładne, a współpraca idealna. Bardzo dobry kontakt, i szybka odpowiedź na każdą wiadomość. Firma godna polecenia

Marysia0                              4 stycznia 2015, 08:23

Transakcja przebiegła pomyślnie. Znakomita jakość wydruku. Miła i cierpliwa obsługa. Przesyłka dostarczona bardzo szybko.Polecam bardzo serdecznie.

cherry                              22 grudnia 2014, 21:41

Bardzo solidna firma, dobra jakość zaproszeń i szybki czas realizacji. Co więcej, bardzo dobry kontakt. Polecam serdecznie :)

ewanik                              14 grudnia 2014, 20:36

Zaproszenia są CUDNE. Pod każdym względem stawiam same "6". Wszystko odbyło się błyskawicznie. POLECAM WSZYSTKIM !!!

Strzalkowy                               3 grudnia 2014, 08:02

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Zaproszenia piękne , solidnie wykonane, robią wrażenie:) bardzo szybka dostawa i realizacja:) polecam raz jeszcze:) dziękuję!

Vienio                              28 listopada 2014, 19:21

WSZYSTKO JAK NAJBARDZIEJ OK! TOWAR ZGODNY Z OPISEM, WSZYSTKIE UWAGI KUPUJĄCEGO UWZGLĘDNIONE, BARDZO SZYBKIE WYKONANIE I WYSYŁKA. GORĄCO POLECAM!

alusia                              9 listopada 2014, 11:24

Zaproszenia są bardzo eleganckie i jeżeli miałabym jeszcze raz zamawiać to na pewno zamówiłabym te same! Zamówię jeszcze u Pana winietki! Polecam!

liuliu                              23 października 2014, 15:06

Wielki pozytyw! Współpraca z tym sprzedającym to ogromna przyjemność. Bardzo sumienny, profesjonalny w każdym calu i wyrozumiały ;) Dziękuję raz jeszcze za współpracę i pozdrawiam.

Akashi                              16 października 2014, 16:35

Bardzo polecam. Zaproszenia przysły bardzo szybko i są super. Kontakt bardzo dobry i rzeczowy. Wszystkie szczegóły były dopracowane. :)

betka                                        5 października 2014, 22:05

Bardzo polecam, dobry kontakt ze sprzedawcą, na każdym kroku projektowania zaproszeń mail zwrotny z wprowadzonymi poprawkami. Ostatecznie dokupiłam jeszcze winietki :) dziękuje za miłą współpracę.

monique                              30 września 2014, 20:57

Projekt wykonany profesjonalnie, szybka wysyłka, bezproblemowy kontakt ze sprzedającym, zaproszenia są cudowne, dziękuję i z całego serca polecam :)

rafmo                              22 września 2014, 09:13

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, błyskawiczna realizacja zamówienia. Wszystko zgodnie z projektem. Zaproszenia UROCZE prezentują się świetnie-bardzo czytelne odpowiednich rozmiarów. Szczerze polecam i dziękuję za transakcję

andrzejdarek                              13 września 2014, 21:52

Co mogę napisać. Towar, jakość i zgodność z opisem 100%. Kontakt i podejście do klienta wzorowe. Gorąco polecam wszystkim takiego sprzedawcę. Mega pozytyw :)

Agniecha                              7 września 2014, 14:17

POLECAM: 1) Ekspresowa realizacja zamówienia, 2) zaproszenia zgodne z oczekiwaniami, 3) bardzo profesjonalny, sympatyczny kontakt ze sprzedającym oraz szybkie odpowiedzi na zapytania.

kb                              29 sierpnia 2014, 12:07

Ciężko jest w kilku słowach opiasć tak wzorowegoSprzedającego. W skrócie: towar zgodny z opisem (a nawet o wiele lepszy:)), rewelacyjny i stały kontakt, szybka wysyłka. A wszystko za niewielkie pieniądze. Serdecznie polecam!!! Pozdrawiam

zosiufka                              21 sierpnia 2014, 20:18

Zaproszenia są śliczne. Papier jest bardzo dobrej jakości. Kontakt ze sprzedającym jest bardzo łatwy i szybki. naprawde polecam.

Pieniaczek                              12 sierpnia 2014, 21:31

Wszystko ok. Zaproszenia super. Bardzo miły kontakt i szybka dostawa. Jak najbardziej polecam tego sprzedawcę.

zmudzinski                                 9 sierpnia 2014, 23:37

Zaproszenia/zawiadomienia EXTRA! Jakość druku bez zarzutu! Szybko i sprawnie mimo moich zachcianek i krótkiego terminu :)! GORĄCO POLECAM ZAKUPY! Naprawdę uczciwy i rzetelny sprzedający!

LenL                              26 lipca 2014, 22:48

szybko , sprawnie i profesjonalne podejscie do klienta, wszystko tak jak powinno być, 100% satysfakcji, zaproszenia bardzo fajne i eleganckie

asia                              18 lipca 2014, 08:01

Wszystko przebiegło wzorowo. Daniel jest odpowiedzialnym i solidnym sprzedawcą. Idealna współpraca. Zakupione zaproszenia spełniły oczekiwania. Szczerze polecam.

milkhoney                             2 lipca 2014, 08:15

Serdecznie polecam tego Sprzedawcę! Doskonały kontakt z klientem, błyskawiczna realizacja zamówienia, a zaproszenia wręcz cudowne! Bardzo dziękuję za przemiłą współpracę!! Pozdrawiam

ollaa                                 15 czerwca 2014, 18:31

Miła i kompetentna obsługa. Polecam :)

agacie                                 8 czerwca 2014, 16:47

Polecam wszystkim! Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, miła i fachowa obsługa, szybko zrealizowane zamówienie! Dziękuję za współpracę! Pozdrawiam

majorka                              4 czerwca 2014, 12:59

Dziekuję za bardzo ładne zaproszenia, szybka dostawa i dobra współpraca ze sprzedającym, polecam wszystkim takiego partnera w interesach.

pipen                                 23 maja 2014, 15:33

Zaproszenia są piękne, super zapakowane. Ekspresowa wysyłka. Aż miło z kimś takim współpracować. Gorąco polecam sprzedawcę.

aniula                                 16 maja 2014, 20:04

Zaproszenia pierwsza klasa, sprzedawca bez problemu naklada poprawki, bardzo szybki czas realizacji. Goraco polecam!

N_U_M_B                                  9 maja 2013, 09:47

Polecam  firmę KamiArt! Dbją o klienta! Zaproszenia wykonane profesjonalnie i dokładnie ! Nic dodać nic ująć ! :)

magdusia                                 30 kwietnia 2014, 07:40

Zaproszenia śliczne, kontakt bardzo dobry, przesyłka ekspresowa.Polecam w 100%

frejya                                  23 kwietnia 2014, 18:04

Niesamowity człowiek! Bardzo miły kontakt, bardzo szybki czas reakcji na jakiekolwiek zmiany i sugestie, expresowa przesyłka!POLECAM!

justyna_luk                                 15 kwietnia 2014, 08:20

Bardzo ładne zaproszenia, ekspresowa wysyłka, wszystko super, polecam.

Peter                                 5 kwietnia 2014, 16:06

Zaproszenia ładne,zgodne z opisem. Dobry kontakt.Krótki czas oczekiwania na przesyłkę.Z czystym sumieniem polecam!!!!!!!!!!

Justyna                                 30 marca 2014, 16:03

Bardzo dobry kontakt.Przesyłka zgodna z opisem.Zaproszenia śliczne.Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!

Cichu                              23 marca 2014, 15:24

Dziękuję bardzo za wzorową transakcję! Polecam wszystkim tego Pana, ponieważ jest to super profesjonalista, o doskonałym podejściu do klienta oferuje towar super jakości, sprawnie wysłany, bardzo dobrze zapakowany i w korzystnej cenie. Pozdrawiam!

Armand                              19 marca 2014, 19:42

Świetny kontakt z cierpliwym:) i wyrozumiałym:) sprzedającym. Realizacja zamówienia ekspresowa. Towar zgodny z zamówieniem. Mocno polecam!!!

miaosing                              11 marca 2014, 14:21

Brawo!!! Świetna współpraca i kontakt ze Sprzedającym, profesjonalne podejście do klienta, zaproszenia cudne, błyskawiczna wysyłka, towar dobrze zapakowany. Gorąco polecam!!!

karlik                              5 marca 2014, 18:12

POLECAM !!!!!!!! Wszystko co najlepsze. Esencja solidności. Człowiek solidny, rzetelny i uczciwy. Bardzo profesjonalne podejście do transakcji oraz komunikatywność najwyższego formatu !!!!! POLECAM !!!

piotrst                              2 marca 2014, 21:30

Piękne zaproszenia, pełen profesjonalizm sprzedawcy. Jestem zachwycony zarówno poziomem obsługi jak i efektem końcowym! Zdecydowanie POLECAM! Wszystko jak należy, po prostu idealnie! Jeśli chcesz mieć niezapomniane zaproszenia zgłoś się tu!

wujo                                 27 luty 2014, 21:27

Piękne zaproszenia i profesjonalna obsługa. Dobry kontakt, duży wybór wzorów, szybkie przygotowanie pięknego projektu, dobra współpraca, otwartość na wszelkie sugestie klienta. Trudno sobie wyobrazić lepszego Sprzedawcę. Bardzo mocno POLECAM!

andziax                                 20 luty 2014, 19:57

Bardzo gorąco polecam. Zaproszenia ślubne przepięknie. Idealnie wykonany każdy drobny szczegół. Kontakt fantastyczny, profesjonalny sprzedawca, wykona każdy projekt wedle upodobań i doradzi. Polecam, bo na prawde warto.!!!

natusie                                 13 luty 2014, 20:46

PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO KLIENTA! SUMIENNOŚC, DOKŁADNOŚC, POMYSŁOWOŚĆ ORAZ BARDZO SZYBKA WYSYŁKA TOWARU! TYM CHARAKTERYZUJE SIĘ FIRMA KamiArt! BARDZO DZIĘKUJE ZA ZROBIENIE TAK WSPANIAŁYCH ZAPROSZEŃ! SERDECZNIE POZDRAWIAM

bizon                                 5 luty 2014, 19:30

Zaproszenia ślubne, przepiękne, staranne, czytelne, czysto wykonane, elegancko zapakowane, kontakt świetny, ekspresowa realizacja, już poleciłam mojej koleżance która bierze ślub. Dobra cena Polecam, kupujcie u Tego Pana, człowiek godny zaufania!

agchag                                 30 stycznia 2014, 23:09

Bardzo sprawna i miła obsługa. Wszystkie informacje potrzebne do sprawnego przeprowadzenia zlecenia dostępne od ręki (same konkrety). Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Zlecenie wykonane w 100%. Przesyła doszła błyskawicznie. Zdecydowanie polecam!

GENeRau                                 27 stycznia 2014, 08:25

3 słowa: konkretnie, szybko, dokładnie. Dziękuję i polecam!

borysewicz                                21 stycznia 2014, 17:31

Solidna Firma :) Towar zgodny z zamówieniem, wysoka jakość, przesyłka szybko, dobry kontakt ze Sprzedającym. Polecam i Pozdrawiam :)

AgnieszkaM                                  16 stycznia 2014, 21:03

Profesjonalne zaproszenia, bardzo wysoka jakość wydruku, piękny papier, każde zaproszenie zapakowane w osobną folię, przesyłka super zabezpieczona, szybka realizacja zamówienia, Gorąco polecam!

efka                                 11 stycznia 2014, 20:54

Zaproszenia zrobiły furorę. Dziękujemy. Szybko, miło, bezproblemowo, polecam wszystkim Dziękuję za udaną transakcję i okazaną cierpliwość i wyrozumiałość :)

aga_u                                 7 stycznia 2014, 10:02

BARDZO UCZCIWA FIRMA!!!!!! POLECAM TEGO PANA I JEGO ZAPROSZENIA W 100%!!!!!!!!!!!! PIĘKNE I NIEDROGIE NA KAŻDĄ KIESZEŃ! POZDRAWIAM I DZIĘKUJĘ!

trokatka                                 28 grudnia 2013, 07:31

Zakupione zaproszenia w rzeczywistości wyglądają dużo korzystniej niż na zdjęciach. Jestem zadowolona i POLECAM nie tylko produkt, ale osobę Sprzedającą, bdb kontakt i szybką realizację zamówienia.

OroQsaki                                 23 grudnia 2013, 21:48

Wszystko profesjonalnie. Kontakt ze sprzedającym rewelacyjny. A zaproszenia przepiękne!!! POLECAM wszystkim. Naprawdę warto :) Dziękuje za udaną transakcje!

mariog                                 19 grudnia 2013, 21:23

Zaproszenia są śliczne, bardzo dobrze wykonane, bardzo dobrze zabezpieczone, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, akceptacja naszych sugestii...Jesteśmy bardzo zadowoleni!!!Polecam zaproszenia i zawiadomienia tego Pana :)))

angel                                 10 grudnia 2013, 17:20

Bardzo serdecznie dziekuję. Zamówienie zgodne z moimi oczekiwaniami, bardzo dobry kontakt, miła obsługa i oczywiście pełen profesjonalizm. Piękne zaproszenia. Polecam innym jak najbardziej!!!

synek                                 6 grudnia 2013, 16:25

Zaproszenia naprawde super szybki termin realizacji goraco polecam :) nie wiedzielismy ze tak super beda wygladac :) pozdrawiam

Genio                                 29 listopada 2013, 19:36

Pełen profesjonalizm!!! Znakomity kontakt, świetny produkt, mega szybko!!! Nic tylko polecac... wiec POLECAM!!!!

Aniutka                                 18 listopada 2013, 19:39

Transakcja bardzo udana!! Super kontakt, zaproszenia bardzo ładne, starannie wykonane, zapakowane, szybka przesyłka. Bardzo polecam tego przedającego!!!!! SPRZEDAWCA GODNY ZAUFANIA!!

julcia                                 10 listopada 2013, 16:40

Wzorcowa transakcja! Bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą. Projekt oraz zaproszenia wykonane błyskawicznie, natychmiastowa przesyłka. Zaproszenia naprawdę piękne: estetyczne, eleganckie, dopieszczone. Profesjonalizm w każdym calu. Polecam serdecznie!

ebi0                                 3 listopada 2013, 20:16

Pełny profesjonalizm ! Świetny kontakt,szybka realizacja, a przy tym dopracowane wszystkie detale i przesyłka profesjonalnie zabezpieczona . Takie zakupy to czysta przyjemność ;)))

bow                                 29 października 2013, 09:29

Jestem bardzo zadowolona z zaproszeń, ładnie wykonane, estetyczne za niewysoką cenę. Dobry kontakt ze sprzedającym i szybka wysyłka. Polecam!!!

asiaa                                 23 października 2013, 17:52

POLECAM. Zaproszenia są urocze, papier i wydruk naprawdę dobrej jakości, zero błędów, bardzo dobry kontakt i szybkie przygotowanie projektu. Super!

serpent                                 17 października 2013, 09:07

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, który uwzględnił wszelkie dokonane przeze mnie zmiany. Piękne zaproszenia, fachowe wykończenie, szybka przesyłka. Polecam!

inainskow                                 8 października 2013, 23:59

Polecam tego sprzedawcę z całego serca. Zaproszenia są przepiękne. Bardzo dobry i szybki kontakt, umiejętność zrealizowania każdej prośby, a ponad to ekspresowa wysyłka :)

ulmusas                                 2 października 2013, 13:30

Bardzo eleganckie zaproszenia, estetycznie i starannie wykonane. Sprzedający bardzo miły, bezproblemowy i bardzo energiczny. Polecam!!!!!

krzyniorek                                 21 września 2013, 10:15

Każdemu polecam zaproszenia wykonane przez Daniela, są bardzo ładniutkie !

rootal                                 13 września 2013, 17:55

Bardzo pozytywna opinia bardzo mila i zarazem szybka pomoc ze strony sprzedajacego. BArdzo polecam tego sprzedawce

przem                                 4 września 2013, 07:03

Bardzo gorąco polecam! Szybki i miły kontakt, ekspresowa realizacja oraz wysyłka, a przede wszystkim piękne zaproszenia! DUŻE BRAWA!

natasza                                 30 sierpnia 2013, 20:41

Bardzo miły kontakt. Świetna obsługa. Wykonanie i wysyłka w ekspresowym tempie. Firma, która szanuje klienta. POLECAM I DZIĘKUJĘ.

andziax                                 22 sierpnia 2013, 12:19

Prześliczne zaproszenia!!! Sprzedający jak najbardziej godny polecenia! Profesjonalizm, przemiły kontakt, błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem!!!

Syla                                 14 sierpnia 2013, 20:17

Wszystko na najwyższym poziomie. Zaproszenia przepiękne.

misior                                 5 sierpnia 2013, 22:41

Bardzo konkretny i rzetelny sprzedawca. Gorąco polecam - 100% zadowolenia i satysfakcji.

czasami                                  27 lipca 2013, 18:31

SUPER!!!!!!!!!!!!! Profesjonalne podejście do sprawy. Towar pierwsza klasa! Kontakt bardzo miły i życzliwy. Wszystko w jak najlepszym porządku!!! Szczerze mogę polecić tą firmę i jej usługi!!! WARTO SKORZYSTAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edyta22                                 23 lipca 2013, 20:18

Zaproszenia śliczne. Super kontakt z klientem. Gorąco polecam!!!

kucharski                                  16 lipca 2013, 01:47

SUPER! Sprzedawca bardzo konkretny! Nie szkoda mu kilka zł na tel kiedy nie jest pewien czego oczekuje kupujący mimo, że zamawiałem tylko próbki. Szybka wysyłka, towar wysokiej jakości i bardzo miły kontakt! POLECAM!!!

pawelstar                                 12 lipca 2013, 17:38

Ekspresowa przesyłka, miły kontakt... profesjonalne podejście do sprawy. Polecam każdemu.

mariusho                                 4 lipca 2013, 15:44

100% profesionalizmu. Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem, miły kontak. PO PROSTU POLECAM!!!

chewa                                 29 czerwca 2013, 18:31

Ekspresowa przesyłka, miły kontakt... profesjonalne podejście do sprawy. Polecam każdemu.

agat                              22 czerwca 2013, 07:37

Szybko, sprawnie i na temat!! Dziekuję, duży pozytyw, a zaproszenia są cudne jak zresztą w opisie:) pozdrawiam

Iwka                                 16 czerwca 2013, 20:43

Wszystko super! zaproszenia bardzo ładne, błyskawiczna przesyłka, super kontakt! Wszystko zgodne z opisem! POLECAM

ankaodtak                                  5 czerwca 2013, 20:50

Zaproszenie wprost niebywale śliczne:) przesyłka ekspresowo dotarła. Bardzo polecam! naprawdę warto!

miki                                 2 czerwca 2013, 17:50

Piękne zaproszenia.Ekspresowa wysyłka.Świetny kontakt .Profesjonalne porady polecam i dziekuje.

karolinalatoska                                 30 maja 2013, 10:01

Zaproszenia są urocze,zgodne z opisem. Kontakt ze sprzedającym jest świetny a przesyłka doszła expresowo:)100% POZYTYW!!!Polecam serdecznie KamiArt

misja                                 28 maja 2013, 15:48

zaproszenia są śliczne,dziękuję:)

staszydlo                                  25 maja 2013, 22:13

Mega ogromne DZIĘKI! Świetny kontakt, profesjonalne porady, szybka realizacja zamówienia. Sprzedający celnie trafił w nasz gust. Jesteśmy bardzo zadowoleni :) i gorąco polecamy!

sabrina                                 21 maja 2013, 12:47

Doskonały towar, szybka przesyłka. Polecam !!!

kasienka20                                 15 maja 2013, 11:04

Mega Wielkie Dzięki!!!!!!!! Zaproszenia sa przesliczne!!!! Naprad swietne podejscie do klienta ! Ekspresowa wysyłka ! Z mila checia polece znajomym współprace z Panem!!! Pozdrawiam goraco

pola                                 12 maja 2013, 22:04

POLECAM jak najbardziej!!!Profesjonalne podejście do klienta i świetny kontakt!!Dziekuję za Wyrozumiałość i Cierpliwość!!!!Takie osoby się ceni!!:)

jumikom                                  8 maja 2013, 20:53

EKSTREMALNIE SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA + rewelacyjny kontakt 100% zadowolenia :D P_O_L_E_C_A_M współpracę ze sprzedawcą !!!

karpiu                                 4 maja 2013, 20:04

Paczka doszła w trybie ekspresowym . Każde zaproszenie bez najmniejszych uszczerbków. Lepiej nie dało się trafić! Polecam (polecamy) każdemu, kto szuka zaproszeń na ślub :)

mitmak                                 27 kwietnia 2013, 15:05

Wszystko w porządku, brak jakichkolwiek problemów, świetny kontakt, Wysyłka ekspresowa! Zaproszenia śliczne!! Oby tak dalej!

pedros                                 25 kwietnia 2013, 22:31

Rzadko uważam, że ktoś zasłużył na przysłowiową piątkę...temu Panu za próbki postawiłbym min 5...próbki przyszły expresem, super opakowane...niebawem skorzystam z tych dobrej jakości i w przystępnej cenie zaproszeń ślubnych..Big Brawo !!!

Pacus                                 21 kwietnia 2013, 17:34

Super!!! Tak szybkiej realizacji się nie spodziewałem. Towar zgodny z opisem. Polecam!!!

kamian                                 13 kwietnia 2013, 17:21

zawsze dostępny, szybko odpowiada na pytania, konkretny we wszystkim ok polecam a zaproszenia supeer

grzesh                                 11 kwietnia 2013, 16:27

Bardzo Ładne wykonanie Zaproszeń:) Pełen profesjonalizm:) Polecam :)

MonikaWir                                 3 kwietnia 2013, 18:31

MEGA SUPER! Zaproszenia są śliczne, starannie wykonane. Bardzo dobry kontakt z Panem Danielem, który służy radą w razie wątpliwości. POLECAM :):)

mahen                                 30 marca 2013, 20:24

Produkt świetny! Kontakt i cała transakcja bardzo udana. Bardzo polecam Sprzedawcę!

katarzyna i peter                                 25 marca 2013, 21:05

Doskonała współpraca ze sprzedającym. Bardzo szybki czas realizacji zamówienia. Dodatkowo wszystko było zapakowane w sposób uniemożliwiający jakiekolwiek uszkodzenie zaproszeń. Gorąco polecam

agnes                              23 marca 2013, 13:16

Udana transakcja, dobry kontakt ze sprzedawcą, do którego na pewno "wróce" POLECAM

meeme                              23 marca 2013, 10:20

Bardzo profesjonalny i szybki kontakt. Zaproszenia dokładnie jak w opisie i na zdjęciach. Bardzo gorąco polecam.

avanti8                              15 marca 2013, 19:30

Jak najbardziej polecam. Z transakcji jestem bardzo zadowolona. Bardzo szybko i sprawnie. Duży plus za kontakt. Gorąco polecam i życzyłabym sobie, żeby z każdym sprzedającym tak zawierało się transakcje.

Salma                              12 marca 2013, 10:36

Super kontakt, przesyłka ekspresowa naprawdę nie spodziewałam się, że paczka przyjdzie tak szybko. Zaproszenia naprawdę rewelacja. POLECAM!!!

ar75ts                              6 marca 2013, 11:50

Wielkie WOW!!! Towar dosłownie następnego dnia po akceptacji! Sprzedawca pisze prawdę o danym przedmiocie!Bardzo dobry kontakt telefoniczny i e-mailowy! Po prostu takich Sprzedawców jak ten powinno być więcej! Ogromnie polecam!

motyl                              4 kwietnia 2013, 20:44

Super Firma!!! Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, a co najważniejsze cierpliwy człowiek. BARDZO POLECAM!!!!

Pexu                              30 marca 2013, 19:44

profesjonalna transakcja - świetny kontakt mailowy, błyskawiczna dostawa. wszystko z klasą i na najwyższym poziomie. serdecznie dziękuję i pozdrawiam :)

monia                               26 marca 2013, 22:15

zaproszenia są śliczne, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka, paczka dobrze zapakowana jestem pod wrażeniem i polecam każdemu takich transakcji

agnisia                              22 marca 2013, 16:27

Wszystko było w jak najlepszym porządku. Bardzo dobry kontakt, ze sprzedającym, który na bieżąco wyjaśniał wszystkie sprawy. Błyskawiczna przesyłka. Polecam wszystkim!!!:))

kateck                              15 marca 2013, 22:14

Bardzo szybka i profesjonalnie, serdecznie polecam tego dostawce. Wykonanie wysokiej jakości, opkowanie szczelne, zapobiegające zniszczeniu.

Joasia23                              4 marca 2013, 16:37

Bardzo ładnie zaproszenia.Szybka przesyłka,profesjonalne podejście do wykonania.Polecam jak najbardziej.

lordi                              28 luty 2013, 08:08

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, miły kontakt i bardzo szybka wysyłka :) Zaproszenia są jeszcze piękniejsze niż na zdjęciu!!! Dziękuję i pozdrawiam!

madziajaw                              21 luty 2013, 07:24

SUPER, pod każdym względem perfekcyjnie!!!

pustek11                              16 luty 2013, 17:08

Zaproszenia starannie wykonane i dobrze zapakowane.Profesionalne podejscie do klienta i swietny kontakt.POLECAM

Tian-Mu                              13 luty 2013, 07:07

SERDECZNIE POLECAM!!!Zaproszenia są ładne i starannie wykonane. Szybka realizacja i wysyłka zamówienia. Dziękuję i pozdrawiam!

milka                              7 luty 2013, 22:34

Wielki pozytyw! Zaproszenia są naprawdę śliczne, starannie wykonane. Stały kontakt z kontrahentem i bardzo szybka przesyłka. Polecam!!!

queen                              3 luty 2013, 17:51

Wspaniała firma - zaproszenia eleganckie, świetnie wykończone, po prostu bardzo ładne, bardzo dobry kontakt @, bezproblemowe załatwianie spraw, rzetelny i uczciwy Sprzedający, same superlatywy, gorąco polecam - naprawdę warto!

olgaWe                              27 stycznia 2013, 12:01

Szybkie i profesjonalne wykonanie. Zaproszenia są śliczne, dobrze zapakowane w przesyłce. Polecam SOLIDNA FIRMA!

karola                              25 stycznia 2013, 12:45

Towar naprawdę wykonany staranie, zaproszenia są śliczne, cała transakcja przebiegała bez zarzutu, szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt. Polecam i pozdrawiam

1Draugr                              20 stycznia 2013, 22:09

Piękne zaproszenia, szybkie wykonanie, bardzo dobry kontakt, błyskawiczne wykonanie.

vilk_stepowy                              18 stycznia 2013, 21:50

Gorąco Polecam!!!....Zaproszenia naprawdę ładne i dobrze wykonane...W trzech słowach:..SZYBKO - BEZPROBLEMOWO - FACHOWO..:)

maszka                              11 stycznia 2013, 19:18

Witam, Gorąco polecam sprzedając ego. Dostawa ekspresowa, pomoc znakomita!!!Towar profesjonalny

baae                              5 stycznia 2013, 08:30

Profesjonalnie - bardzo dobry kontakt - serdecznie dziękuję! A przede wszystkim w 100%
POLECAM!!!

juraska                              30 grudnia 2012, 19:38

Piękne zaproszenia, solidny Sprzedający, w sposób profesjonalny zapakowane, expresowa przesyłka, POLECAM w 100%

tomek__ania                              22 grudnia 2012, 14:37

Bardzo szybka realizacja, doskonała jakość za niska cenę, 100% satysfakcji. Dziękuję i pozdrawiam.

sweetenatalka                              19 grudnia 2012, 16:26

WIELKI POZYTYW Towar wykonany starannie, zaproszenia są śliczne, cała transakcja przebiegała bez zarzutu, szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt. Polecam i pozdrawiam

kasia                           11 grudnia 2012, 20:38

100% zadowolenia! Szybky i miły kontakt. Profesjonalne podejście do transakcji! Polecam :-)

kaarolaa                              5 grudnia 2012, 13:34

Zaproszenia śliczne, towar zgodny z opisem. Każde zaproszenie oddzielnie zapakowane. Szybka przesyłka, profesjonalny Sprzedawca. Wszystkim polecam!!!

AmiloPro                              28 listopada 2012, 11:42

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. Każde zaproszenie oddzielnie zapakowane. Super kontakt!! Współpraca z Panem Danielem to czysta przyjemność!! Serdecznie polecam!! Sprzedawca godny zaufania!!

malwina_m                              18 listopada 2012, 08:32

Serdecznie polecam, zaproszenia wyglądają piękniej niż na zdjęciach, są śliczne! Bardzo miły kontakt, życzę wszystkim tak wspaniałych sprzedających!!!!!! Ogromny POZYTYW:)

Dedaldf                               7 listopada 2012, 16:33

Szybki kontakt, dobra obsługa, realizacja w terminie, szybka przesyłka. Same pozytywy, nic dodać nic ując. Gorąco polecam!

MarcinKopka                              5 listopada 2012, 14:07

zaproszenia PIĘKNE!!! gorąco polecam!!! pełen profesjonalizm szybka realizacja.dobry kontakt ze sprzedajacym.P O L E C A M ! ! !

tomasrunek                              26 października 2012, 19:11

>>>Profesjonalna Obsluga Klienta,Bardzo Dobry Kontakt,Zaproszenia Pięknie Wykonane,Zapakowane i Zabezpieczone Przed Uszkodzeniem w Trakcie Przesyłki. Bardzo Szybka Realizacja. SERDECZNIE POLECAM!!!!!!<<<

maciej                              17 października 2012, 15:19

miły i szybki kontakt mailowy, szybka realizacja zamowienia, pełen profesjonalizm, POLECAM

dorianek                              6 października 2012, 14:47

piękne zaproszenia, starannie wykonane, świetny kontakt. Firma godna polecenia. Pełen profesjonalizm!

MartaAnna                              26 września 2012, 22:06

Najpiekniejsze zaproszenia w sieci!!! Polecam!!! Wspanialy kontakt ze sprzedajacym, szybkie wykonanie zaproszen. PELEN PROFESJONALIZM!!!

lelewski                              16 września 2012, 08:52

Pełen pozytyw, żałuję że nie zamówiłem jednego zaproszenia więcej, bo za tak profesjonalną usługę należy się temu Panu zaproszenie na ślub:) naprawdę wszystkim polecam

Meggi S                              3 września 2012, 13:37

Bardzo dobry kontakt. Szybkie wykonanie. Pełen profesjonalizm. Naprawdę polecam tego sprzedawcę. Zaproszenia są śliczne. Dziękuję.

MorpheuS                              29 sierpnia 2012, 21:32

Ogromny pozytyw. Profesjonalne podejście do osób. Jeżeli ktoś w przygotowaniach do tak ważnego dnia jakim jest ślub, jest zbyt zabiegany żeby zajmować się błachostkami, polecam wybrać tę firmę. Bezproblemowa transakcja

viola                              22 sierpnia 2012, 12:24

Bardzo dobry kontakt, szybka i baaardzo dobrze zabezpieczona przesyłka:) Zaproszenia śliczne, starannie wykonane! POLECAM!!!

zdzitas                            14  sierpnia 2012, 22:31

SUPER SPRZEDAWCA!!!SUPER KONTAKT SZYBKIE WYKONANIE USŁUGI ZGODNIE Z NASZYM ŻYCZENIEM!!! RZETELNOŚĆ I PROFESJONALIZM WYRÓŻNIAJĄ KAMI ART SPOŚRÓD WIELU INNYCH NA RYNKU!!POLECAMY Z CAŁEGO SERCA BO WARTO!!!

malaczarna                              8 sierpnia 2012, 18:02

Zaproszenia bardzo ładne, starannie wykonanie, polecam !!!!!

Pimpik                              3 sierpnia 2012, 17:37

piękne zaproszenia, warto zainwestować w tego Sprzedającego, ekspresowe wykonanie i wysyłka, polecam!!!

driver                              27 lipca 2012, 17:52

Wszystko w jak najlepszym porządku, szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja. Bardzo sympatyczna i konkretna osoba. EXPRESOWA PRZESYŁKA!!!!! Gorąco polecam!!!Pozdrawiam!

karola0                              20 lipca 2012, 19:41

Bardzo dziękuję za współpracę..takie transakcje to czysta przyjemność, gorąc polecam tego Pana...słowny, bardzo dobry kontakt, szybka realizacja i błyskawiczna wysyłka :) pozdrawiam sedrecznie

radecki                            12  lipca 2012, 12:51

Wszystko SUPER. Od samego początku (zamówienia) do końca (otrzymanie przesyłki) pełen PROFESJONALIZM. Dziękuję

etka                              3 lipca 2012, 16:11

Super sprzedawca, towar, kontakt i realizacja bardzo dobra. Zaproszenia cudne, to za mało powiedziane. Polecam wszystkim.

Olunia i Miki                             30 czerwca 2012, 15:42

WSZYSTKO IDEALNIE:) POLECAM BARDZO!!!!!! ZAPROSZENIA CUDOWNE:))))))

grzesk                              25 czerwca 2012, 12:00

Perfekcyjny kontakt, super wykonanie, naprawdę ELEGANCKIE, zaproszenia wraz z kopertami pakowane osobno w folię zabezpieczającą, cały kartonik dobrze zabezpiecza przesyłkę, która niedługo po wysłaniu była już u mnie. POLECAM!

Mayra                              19 czerwca 2012, 11:09

Super towar, super kontakt, super dostawa :) Bardzo sympatyczna transakcja. Polecam tego sprzedającego w 100%

JustynkaZieleninka                              12 czerwca 2012, 08:56

Polecam!!! Zaproszenia bardzo ładnie wykonane, przesyłka niesamowicie starannie zabezpieczon.

LUKASZ i LUCYNA                              7 czerwca 2012, 20:05

Osoba solidna, rzetelna i uczciwa. Bardzo profesjonalne podejście do transakcji oraz komunikatywność najwyższego formatu... Polecam gorąco

dominika                              2 czerwca 2012, 11:47

Szybka realizacja zamówienia i dostawa. Ślicznie zaproszenia starannie zapakowane. Miło robić takie zakupy. POLECAM WSZYSTKIM:)

monica i danio                                      28  maja 2012, 16:10

Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Towar bardzo dobrej jakości. Serdecznie polecam!!!

misiek                              22 maja 2012, 14:57

Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji. Takiej współpracy życzę wszystkim.

bocian                               20 maja 2012, 10:06

Bardzo dobry kontakt mailowy, szybka transakcja, paczka dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem, towar zgodny z opisem.

grzes                              17 maja 2012, 20:26

Zaproszenia są śliczne, ekspresowa realizacja i wysyłka. Polecamy wszystkim!

ficca                              7 maja 2012, 19:15

Zaproszenia ślicznie i starannie wykonane, doskonały kontakt, ekspresowe wykonanie i przesyłka. Zdecydowanie POLECAM:)

tomkowicze                              4 maja 2012, 23:55

Bardzo dobry kontakt, bezproblemowa możliwość domówienia wszelkich szczegółów, a nawet korekty zamówienia. Przedmiot jak najbardziej zgodny z opisem. Sprzedawca otwarty na wszelkie sugestie... Gorąco polecam!

lulenka                              30 kwietnia 2012, 19:18

Polecam wszystkim tego sprzedawcę! Pełen profesjonalizm, doskonały i szybki kontakt! Bardzo szybka realizacja zamówienia! Wygląd zaproszeń przeszedł moje najśmielsze oczekiwania!!!! Cudowne!

anka.g                              27 kwietnia 2012, 12:16

Zaproszenia są śliczne, kontakt ze sprzedającym rewelecyjny, czas realizacji bardzo krótki, jeden wielki PLUS!!!:)

Artmen                              23 kwietnia 2012, 19:10

Wspaniała organizacja sprzedaży. Dostarczony towar zgodnie z opisem w bardzo szybkim terminie. Sprzedający jest profesjonalistą którego warto polecić.

Fedra                    20 kwietnia 2012, 23:04

Zaproszenia wykonane w sposób profesjonalny.Polecamy kontrahenta nie tylko ze względu na jakość,ale również za cenne podpowiedzi dzięki którym zaproszenia są naprawdę piękne.Polecam i dziękuję za udaną transakcję.

wodash                              15 kwietnia 2012, 09:02

POLECAM GORĄCO. świetny kontakt, szybka realizacja zamówienia. naprawdę porządna firma. :)

hipcia                              7 kwietnia 2012, 12:24

Transakcja przeprowadzona nadzwyczaj sprawnie i w dobrym stylu, doskonały i przemiły kontakt wszystko IDEALNIE Zdecydowanie POLECAM!

escas                              5 kwietnia 2012, 20:59

Piękne zaproszenia, każde w osobnej folijce, doskonala realizacja i dobry kontakt w trakcie realizacji!

sweetenatali                              30 marca 2012, 17:25

WIELKI POZYTYW Towar wykonany starannie, zaproszenia są śliczne, cała transakcja przebiegała bez zarzutu, szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt. Polecam i pozdrawiam

kiepurzanka                              28 marca 2012, 23:08

Wszystko super!!! Zaproszenia sliczne i bardzo eleganckie. POlecam w 100%!!!!! Bardzo dziekujemy!!!

danieloo                              23 marca 2012, 22:51

Sprzedawca godny polecenia, jakość na najwyższym poziomie, 100% satysfakcji i zadowolenia, perfekcyjny i miły kontakt a do tego szybka przesyłka, oczywiście polecam i pozdrawiam

Hely                                        17 marca 2012, 20:20

Bardzo dobra współpraca:) wszystko szybko i dokładnie tak jak opisane, zaproszenia na żywo jeszcze lepiej wygladają! Jak najbardziej Polecam:)

geniuss                              13 marca 2012 , 17:28

WIelki pozytyw!!! tak powinna wyglądać każda transakcja w internecie. Brawo! Pełen profesjonalizm i baaardzo sprawie przeprowadzona wymiana maili odnoście zamówienia. Pozdrawiam i dziękuję

jah                              9 marca 2012, 07:10

WOW!!! Brawo naprawde za całokształt realizacji zamówienia no i oczywiście za jakość zaproszeń.

marzena                              3 marca 2012, 18:37

Szybko, sprawnie, bezproblemowo, świetny kontakt, zaproszenia prześliczne. POLECAM !!!

Aneta                              28 lutego 2012, 17:03

OGROMNY POZYTYW! wszystko sprawnie, bezproblemowo i profesjonalnie, bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem, przesyłka ekspresowa, współpraca na 6+ GORĄCO POLECAM :)

magic                              22 lutego 2012, 23:09

Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo.Wszystkim polecam tę firmę.Rewelacyjny kontakt,super szybka przesyłka,towar przewyższył moje oczekiwania,profesjonalne podejście do klienta-po prostu ogromny pozytyw,jeszcze raz wszystkim polecam!

owca                              20 lutego 2012, 17:14

Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia zachęcam do współpracy bo wszystko odbyło się szybko i tanio.

mision                              14 lutego 2012, 06:17

Zaproszenia wykonane perfekcyjnie!!! Dobry kontakt ze sprzedającym, szybka realizacja oraz profesjonalne podejście do sprawy. Polecam wszystkim...

Edward                              13 lutego 2012, 20:26

Piękne zaproszenia, szybkie wykonanie, bardzo dobry kontakt, błyskawiczne wykonanie. POLECAM !!!

margerit                              11 lutego 2012, 17:40

super kontakt i super wykonane zaproszenia; polecam wszystkim; bardzo szybko zrobione!!!!!!!!!!!

legolaska                              8 lutego 2012, 10:40

Zaproszenia precyzyjnie wykonane, śliczne, świetny kontakt ze sprzedawcą i bardzo praktyczne porady:))))) GORACO POLECAM!!!!:)))

Veronka                              2 lutego 2012, 18:48

Wspaniały człowiek - zaproszenia eleganckie, świetnie wykończone, po prostu bardzo ładne, bardzo dobry kontakt @, bezproblemowe załatwianie spraw, rzetelny i uczciwy Sprzedający, same superlatywy, gorąco polecam - naprawdę warto!

.SzAMaN.                               30 stycznia 2012, 23:14

Kontrahent godny polecenia każdemu. Oby jak najwięcej takich firm! Transakcja przebiegła miło, bezproblemowo, a przede wszystkim błyskawicznie. Towar w stu procentach zgodny z opisem. Pozdrawiam i życzę dalszych udanych transakcji.

lui                              26 stycznia 2012, 23:06

BARDZO DZIĘKUJĘ ZA UDANĄ WSPÓŁPRACĘ!!! NAPRAWDĘ WIELKI POZYTYW!!! BARDZO DOBRY KONTAKT, SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA I SZYBKA PRZESYŁKA!!! ZAPROSZENIA BARDZO NAM SIĘ PODOBAJĄ!!! POLECAM WSZYSTKIM!!!

szczepan                              20 stycznia 2012, 18:18

Profesjonalne wykonanie zarówno projektu jak i samych zaproszeń. Przesyłka szybko dostarczona dobrze zabezpieczona. Super kontakt, obsługa i jakość na najwyższym poziomie. Polecam w 100%.

Marcinm                              16 stycznia 2012, 13:29

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym celem domówienia szczegółów. Szyba realizacja zlecenia z opcją pomocy przy dodruku zaproszeń. Polecam!!!

myszka                              5 stycznia 2012, 22:02

Transakcja na najwyższym poziomie.Zaproszenia są śliczne, bardzo miły kontakt. Dziękuje. Gorąco Polecam !!!

julek                              27 grudnia 2011, 21:11

POLECAM!!!!!Pełen profesjonalizm, szybko, sprawnie, jakość pierwsza klasa.POLECAM!!!!!

zdebel                             23 grudnia 2011, 18:23

Fajnie szybko sprawnie i na temat... :)


sesunia                              18 grudnia 2011, 18:16

Zaproszenia wyszły naprawdę pięknie, a muszę zaznaczyć, że ja i mój przyszły mąż jesteśmy bardzo wymagający. Państwo mili, dopilnowali wszystkiego i dzwonili jak było jeszcze coś do uzgodnienia. W skali od 1 do 10 dajemy zgodnie 11!!

muletka                              7 grudnia 2011, 06:28

Towar zgodny z opisem, profesjonalnie wykonane zproszenia, expreowa przesyłka. Gorąco polecam!!!

Ewa                              30 listopada 2011, 17:54

POLECAM TEGO CZŁOWIEKA ROBIENIE Z NIM INTERESÓW TO WIELKA PRZYJEMNOŚĆ, POWAŻNY I SOLIDNY SAME PLUSY, WIDAĆ ŻE CZŁOWIEK JEST GODNYM PARTNEREM DO ZAUFANIA W INTERESACH. JESZCZE RAZ GORĄCO POLECAM !!!

TOMKO                              25 listopada 2011, 22:47

ŚLICZNE ZAPROSZENIA, SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA I EXPRESOWA PRZESYŁKA. 100% SATYSFAKCJI - POLECAM

Samek                              19 listopada 2011, 17:08

Wszystko OK. Zaproszenia bardzo ładne. Profesjonale podejście do klienta. POLECAM!

vachaz                             12 listopada 2011, 19:18

Pełen profesjonalizm.Pan Daniel do każdego zaproszenia podchodzi indywidualnie.Wszystkie nasze uwagi spełnił bez zarzutu.Towar bardzo dobrej jakości,zgodny z opisem i fotkami. Świetny i błyskawiczny kontakt. Paczka solidnie zapakowana.POLECAM!

julka                              8 listopada 2011, 19:42

Szybko, sprawnie i bez żadnych zastrzeżeń. <<< POLECAM WSZYSTKIM >>> Profesjonalne podejście do klienta :-)

renias                              30 października 2011, 16:17

100% zadowolenia!!! Anielska cierpliwość i pełen profesjonalizm!!! Expresowa przesyłka!!! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!

margo                              27 października 2011, 23:11

Z wielka przyjemnością i z pełną odpowiedzialnością polecamy tego Pana. Świetna komunikacja, wysoka kultura osobista sprawiają, że możemy wystawić tylko i wyłącznie MEGA POZYTYWNĄ OPINĘI!Zapraszamy wszystkich szukających zaproszeń

Anna_Sz                              23 października 2011, 11:01

Niedrogie, solidnie wykonane a przede wszystkim piękne zaproszenia. Kontakt ze sprzedawcą fenomenalny. Polecam w stu procentach !

halina                              21 października 2011, 12:57

Zaproszenia są super i bardzo solidnie zapakowane - nawet się nie spodziewałam Bardzo miły i fachowy kontakt. Szybka przesyłka POLECAM ;)

koyek                              12  października 2011, 10:11

Super Sprzedawca!!! Bardzo miły kontakt,szybka realizacja.Zaproszenia są śliczne,wszystko na najwyższym poziomie!!!

arturba                              6 października 2011, 14:00

Perfekcyjna współpraca. Bardzo dobry kontakt. Ekspresowa realizacja. To tylko niektóre z zalet tego kontrahenta. Polecam!

bArEk                              2 października 2011, 20:52

Bardzo szybko, miło i profesjonalnie !!! Sprzedawca godny polecenia !!! Towar zgodny z opisem !!! doskonale zabezpieczona paczka !!! W 100% gorąco polecam !!! Dziękuję i pozdrawiam.

czarna                              28 września 2011, 10:22

GIGA POZYTYWNA OPINIA!!! Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo rzetelny sprzedawca. Zaproszenia śliczne. Wysyłka ekspresowa. Świetny kontakt. Jak najbardziej POLECAM!

anubis                              22 września 2011, 08:06

Świetna komunikacja i ekspresowa realizacja. Zaproszenia ślubne są dokładnie takie jak chciałem. Serdecznie polecam!

kierzus                              12 września 2011, 20:10

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Bardzo miły i profesjonalny kontakt. Polecam jak najbardziej!!! Jak dla mnie Super Sprzedawca!

agausia                              1 września 2011, 15:11

Dobry kontakt, sprawnie, szybka przesyłka, a co najważniejsze śliczne zaproszenia. Polecam, pozdrawiam i dziękuję :-)

Jonyszko                              28 sierpnia 2011, 10:12

Ta firma to symbol pelnego profesjonalizmu: ladne zaproszenia, doskonala komunikacja, szybka realizacja i wysylka. Zdecydowanie polecam!!!

monia                              23 sierpnia 2011, 14:32

Bardzo uczciwy i godny zaufania Sprzedawca. Transakcja przeprowadzona w sposób wzorowy !!! Bardzo błyskawicznie ! Polecam każdemu tego Sprzedawcę bo robienie z nim interesów to naprawdę czysta przyjemność!Należy mu się SUPER EXTRA POZYTYWNA OPINIA!!!

Liroy                              17 sierpnia 2011, 08:55

Bardzo dobry kontakt oraz jakość wykonanej usługi. Jak najbardziej polecam!! Pełen profesjonalizm.

agnieszkahd                             5 sierpnia 2011, 17:06

Kontakt bardzo dobry, miło, a przede wszystkim konkretnie. Zaproszenia są bardzo starannie wykonane. Przesyłka bezpiecznie opakowana, szybko wysłana. Pełny profesjonalizm. Dziękuję i polecam innym.

maciasbydgoszcz                              30 lipca 2011, 22:03

bardzo profesjonalne podejscie do sprawy swietny kontakt zaproszenia super to jest to o co chodzilo goraco polecam

flowergirl                              24 lipca 2011, 16:56

transakcja przeprowadzona w pełni profesjonalnie, szybko i sprawnie, stały kontakt mailowy, przesyłka ekspresowa. Polecam wszystkim tego sprzedawcę, pozdrawiam

menka                              19 lipca 2011, 00:34

Super sprzedawca, wszystko jak najbardziej ok, realizacja zamówienia mega szybka,a zaproszenia były świetne. Polecam bardzo gorąco!

Franky                              12 lipca 2011, 20:00

Sprawna przesyłka, profesjonalny kontakt i bardzo ładne zaproszenia. Gorąco polecam

asia                              9 lipca 2011, 10:43

Naprawdę EXSPRESS. Szybki kontakt, doskonała współpraca, zaproszenia piękne. POLECAM.

nati_g                             3 lipca 2011, 10:05

Z przyjemnością pisze moją pierwszą tak zasłużoną pozytywną opinię. Idealny kontakt meilowy i telefoniczny. Wysyłka błyskawiczna. Zaproszenia śliczne, aż brak mi słow żeby zachwalić firmę KamiArt.

marioxx                              24 czerwca 2011, 19:58

Czy kupować jedno zaproszenie czy 100, to warto od tego Pana. Wszystko ok. Polecam wszystkim.

adek69                              23 czerwca 2011, 18:08

Jak takiej osobie opinii nie wystawić? Po prostu fachowa robota i tyle, wszystko zgodne z opisem, elegancko zapakowane i wysłane lotem błyskawicy. Zaproszenia piękne w przystępnej cenie.

prezes                              18 czerwca 2011, 12:25

Zaproszenia super, wykonane profesjonalnie zgodnie oferta i wskazowkami, swietny kontakt. Polecam!!!

Bolek                              13 czerwca 2011, 09:30

Wszytko super :) Zaproszenia poprostu sliczne :)

aniolek                              9 czerwca 2011, 13:17

Zaproszenia dużo ładniejsze w rzeczywistości niż na zdjęciach. Kontakt super, kontrahent bardzo życzliwy i cerlipwy. Moje pomysły i uwagi zostały uwzględnione w każdej, nawet najdrobnieszej sprawie. POLECAM!!!

paderuga                              25 maja 2011, 06:32

Sprzedawca godny naśladowania. Szybka odpowiedź i bardzo dobre nastawienie na klienta. Gorąco polecam.

pawkoles                              23 maja 2011, 00:07

Pełen profesjonalizm. Zaproszenia piękne. Będziecie zadowoleni :) POLECAM

kujawiak                             19 maja 2011, 21:53

Zaproszenia bardzo ładne i bardzo profesjonalnie wykonane, kontakt rewelacyjny, projekty bardzo ciekawe, przesyłka i wykonanie błyskawiczne! POLECAM ! ! !

beata911                              16 maja 2011, 19:53

Przepiękne zaproszenie, wykonanie I klasa. Stały kontakt, indywidualne podejscie do klienta, błyskawiczna usługa, ekspresowa przesylka. Tak powinna wygladac kazda transakcja. POLECAM!!!!!

tomi31                              2 maja 2011, 20:43

Tanie i ładne zaproszenia. Szybka dostawa. Gorąco Polecam!!!!

mirmirka                               28 kwietnia 2011, 20:50

Ogromnie wielkie dzięki, wszystko zgodnie z opisem i uzgodnieniami. Świetny kontakt, pełen profesjonalizm. Polecam serdecznie i dziękuję :-)))

martakozni                              25 kwietnia 2011, 09:18

Transakcja przeprowadzona sprawnie, towar zgodny ze złożonym zamówieniem, bezpiecznie zapakowany, expresowa przesyłka, bardzo dobry kontakt mailowy, pełna współpraca. Firma na medal ! Gorąco polecam !!!

vaderjk                              20 kwietnia 2011, 07:34

Szybka realizacja, pelna wspolpraca przy wykonywaniu projektu, jestem bardzo zadowolony z jakosci wykonania zaproszen. Szybka dostawa. Polecam!

kubus                              19 kwietnia 2011, 00:23

Podziekowania dla sprzedajacego. Profesjonalne podejscie do rzeczy. Kontakt, obsluga i towar bez zarzutu. Jestem bardzo zadowolony.

AsiuniaaaD                             8 kwietnia 2011, 12:34

WIELKIE DZIĘKI!!!!!! Zaproszenia cudowne!!! Ślicznie starannie wykonane! Super kontakt ze sprzedawcą! Niecały tydzień od zamówienia i otrzymałam zaproszenia!!! POLECAM GORĄCO !!!!!:):)

Jonyszko                              28 marca 2011, 23:55

Pełen profesjonalizm, szybka wysylka, doskonala komunikacja. Najlepsza jakosc, niska cena. Zdecydowanie polecam.

regs                              21 marca 2011, 10:45

Bardzo fajne zaproszenia. Polecam!!!

margol                              16 marca 2011, 12:12

tanio, szybko, solidnie, polecam naprawdę warto

anya2                             6 marca 2011, 11:17

POLECAM! DUŻY POZYTYW !!! za profesjonalne podejście do klienta, świetny kontakt, błyskawiczną realizację projektów. Zaproszenia są pięknie wykonane! i odpowiednio zapakowane. Dziękuję i pozdrawiam :-)

Jagoda                              27 lutego 2011, 07:21

Dziękuję bardzo. Jestem bardzo zadowolona, Zaproszenia prześliczne. Pozdrawiam

Vanila66                              24 lutego 2011, 21:53

Wielki pozytyw. Zaproszenia bardzo ładne, gotowe o niebo ładniejsze niż na zdjęciach. Dobry kontakt, szybka przysyłka. Gorąco polecam!

beatrice23                             18 lutego 2011, 09:21

Z przyjemnością wystawiam pozytywną opinię. Po pierwsze szybka i sprawna transakcja, po drugie profesjonalizm w każdym calu i po trzecie wysokiej jakości zaproszenia. Wielkie TAK!!!

betaina                              7 lutego 2011, 21:40

Piękne, eleganckie zaproszenia z klasą.Jesteśmy naprawdę zadowoleni.Do tego miły kontakt mailowy i ekspresowa dostawa.Nic tylko polecać innym!

tasikowa                             2 lutego 2011, 16:41

Dziękujemy bardzo za piękne zaproszenia. Jesteśmy zachwyceni profesjonalizmem, miłym kontaktem, i błyskawiczną realizacją!!! Polecamy!!

pawulon                              28 stycznia 2011, 09:36

Naprawdę godny polecenia Sprzedający, miła i szybka obsługa, towar zgodny z opisem, wszystkie najmniejsze szczegóły dopracowane do końca. Jeszcze raz polecam gorąco KamiArt - pełen profesjonalizm!

Mack                              25 stycznia 2011, 17:25

Dziękujemy bardzo za piękne zaproszenia. Jesteśmy zachwyceni profesjonalizmem, miłym kontaktem, i błyskawiczną realizacją!!! Polecamy!!

Paszczak                              23 stycznia 2011, 22:19

Generalnie miło jest wiedzieć, że istnieją jeszcze tacy sprzedawcy. Pan Daniel dzielnie znosił moje marudzenie, a jakość samych zaproszeń jest rewelacyjna. No i na poczcie ma wtyki bo zaproszenia dotarły w jeden dzień :)

Starvass                              21 stycznia 2011, 23:18

zaproszenia ślubna dotarły na czas bez żadnych błędów i dokładnie takie jakie zamawiałem. Dobry i szybki kontakt emailowy. POLECAM!!!!

moniax                              17 stycznia 2011, 12:26

Transakcja udana. Pełen profesjonalizm.Expressssowa przesyłka.Zaproszenia sa piekne.Gorąco polecam!!!

Martavos                              12 stycznia 2011, 07:30

Rewelacja, solidny sprzedawca ;) Przesyłka expresowa! POLECAM

Sylwina                             7 stycznia 2011, 17:01

Wszystko OK! Bardzo dobry kontakt, a zaproszenia bardzo starannie wykonane. Polecam!

renatka_25                              5 stycznia 2011, 13:38

Naprawdę warto. Zaproszenia Bardzo ładne. Jestem bardzo zadowolona... Dziękuję :)

tabac6                            27 grudnia 2010, 08:21

Świetny sprzedawca. Bardzo dobry kontakt, pełna kultura. Zaproszenia ładniejsze niż na zdjęciach. Polecam tego sprzedawcę!

brydza                             23 grudnia 2010, 14:52

Miły kontakt,szybka realizacja,profesjonalne podejscie do sprawy,ekspresowa wysyłka. Polecam w 100%.

zak                              18 grudnia 2010, 14:38

Miły kontakt,szybka realizacja,profesjonalne podejscie do sprawy,ekspresowa wysyłka. Czego chcieć więcej? Polecam w 100%.

agapek                              14 grudnia 2010, 09:59

bardzo miła współpraca, sprzedawca niezwykle cierpliwy wobec kaprysów kupującego, co bardzo ważne w przygotowaniach do ślubu! efekt końcowy - piekne, eleganckie, klasycznie proste zaproszenia wykonane w błyskawicznym tempie! gorąco polecam!

Fazik                              11 grudnia 2010, 14:50

Dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem - wszystko to, co cechuje porządnego sprzedawcę! Polecam wszystkim, bo interesy z nim, to sama przyjemność!!!

ravlit                              10 grudnia 2010, 12:26

Bardzo szybka dostawa, szybki i łatwy kontakt. Polecam , zaproszenia zrobione rewelacyjne. Pełen profesjonalizm

anitka                              27 listopada 2010, 10:29

Świetny kontakt,szybka wysyłka,zaproszenia śliczne,dokładnie takie jak w opisie:))pozdrawiam

sabishi                              22 listopada 2010, 21:51

Bardzo miły i profesjonalny kontakt. Szybka przesyłka i zaproszenia bardzo solidnie wykonane. Duży pozytyw. Polecam :D

michal i ania                              18 listopada 2010, 21:45

Polecamy.Zaproszenia profesjonalnie zrobione.Szybka przesyłka.

piterman                         15 listopada 2010, 08:32

Miły kontakt, wysyłka błyskawiczna!! Wielki pozytyw, polecam!!!

karolwoz                              4 listopada 2010, 21:27

Wszystko w jak najlepszym porządku!!! Szybko, sprawnie, fachowo. Gorąco polecam!!!

kurpik                            22 października 2010, 12:37

Pełen profesjonalizm, miła i szybka obsługa. Gorąco polecam.

pycholek                              20 października 2010, 08:29

Wszystko SUPER! Transakcja bez najmniejszego zarzutu - konkretnie, miło, szybko i profesjonalnie. Polecam wszystkim serdecznie! Pozdrawiam gorąco.

kamilakama                              17 października 2010, 14:45

Zaproszenia w rzeczywistosci bardzo ladne wykonane z pakieru dobrej jakosci ,estetycznie kazde zapakowane osobno ,szybki kontakt emailowy GORACO POLECAM NAPRAWDE WARTO

pafcio                              2 października 2010, 16:24

No muszę przyznać, że robota została PROFESJONALNIE wykonana, wszystko ładnie pięknie i szybko; bardzo polecam

-martyna-                              28 września 2010, 23:50

Jestem bardzo zadowolona z zakupu.Miła obsługa,szybka realizacja i efektowne wykonanie zaproszeń.Gorąco polecam!!!!!!!

jacus                              16 września 2010, 22:08

transakcja z tym sprzedającym to czysta przyjemność. Szybko i bez rozczarowań. Goraco polecam

luzaki                              14 września 2010, 20:44

Transakcja załatwiona w super tempie i bez żadnych problemów. Bardzo polecam !!!

max                              3 września 2010, 20:09

Sprawna, szybka obsługa, zaproszenia pierwsza klasa - polecam

ostry                              30 sierpnia 2010, 17:01

"Pane Danielu, bardzo dziękuję za udaną współpracę, szybką i sprawną realizację zaproszeń, a przede wszystkim za piękny efekt końcowy. Jesteśmy bardzo zadowoleni :)"

filip i ulka                              22 sierpnia 2010, 00:39

Transakcja bez zarzutu. Zawiadomienia są naprawdę prześliczne. Szczerze polecam. Wszystko szybko i profesjonalnie :)

ewa t                              21 sierpnia 2010, 10:39

Szybko, sprawnie i bez zarzutów. Zaproszenia identyczne jak na zdjęciach. Duży plus dla sprzedawcy.

stepek                              13 sierpnia 2010, 07:16

Mega pozytyw!!! Bardzo dobry kontakt, na kazde nawet najdrobniejsze pytanie otrzymałam odp!!! A zaproszenia są tak śliczne!!! Bardzo Panu Dziękuję ;)

navri                            9 sierpnia 2010, 12:01

Świetny kontakt i super obsługa! Polecam gorąco wszystkim, którzy chcą szybko otrzymać zaproszenia!

kuzniaczki                              30 lipca 2010, 20:12

Wszystko w porządku, towar bez zarzutu, bardzo dodrze zapakowany, bardzo szybka przesyłka, oczywiście że polecam!!!

nina i andrew                              28 lipca 2010, 14:03

Serecznie dziękuję, zaproszenia są prześliczne-pełen profesjonalizm!Polecam wszystkim:)

aneta                              21 lipca 2010, 12:53

Super Sprzedający, bardzo miła osoba, zaproszenia świetnej jakości.

GOLDBERGer                              12 lipca 2010, 09:39

Wszystko w najlepszym porządku. Zaproszenia bardzo ładne,zgodne z opisem i moimi sugestiami, bardzo dokładnie wykonane.

Justyna                              2 lipca 2010, 15:14

Zaproszenia są śliczne, dokładnie takie jak chciałam. Gorąco polecam

agasto2                              27 czerwca 2010, 17:25

Wszystko w jak najlepszym porządku. Super Sprzedawca, miły kontakt, zaproszenia przesliczne i bardzo szybka realizacja. Gorąco POLECAM!!!

Izka_f                                        20 czerwca 2010, 09:49

Gorąco polecam! Rewelacyjny kontakt, szybka realizacja zamówienia. Zaproszenia są śliczne, starannie zapakowane. Oby więcej takich sprzedawców. Jeszcze raz polecam :)

nefrette                              18 czerwca 2010, 09:30

Swietnie, super wspolpraca i kontakt z Panem Danielem, projekt zaproszen tez wykonany natychmiastwysłaniu formularza. Blyskawiczna przesylka. POLECAM !!!!!!!

marysia                              10 czerwca 2010, 21:17

Wszystko w jak najlepszym porządku,szybko, sprawnie, miła współpraca. Jak najbardziej POLECAM!

chiquita                              7 czerwca 2010, 19:35

Zaproszenia są śliczne, bardzo szybka realizacja i przesyłka, polecam!

miarakar                             30 maja 2010, 11:29

OGROMNY POZYTYW!!! Świetny kontakt, szybka przesyłka, a zaproszenia rewelacyjne!!!

ReniaW                              25 maja 2010, 21:11

Polecam, pełen profesjonalizm, szybka dostawa :))

KrakuS                              22 maja 2010, 14:43

Wszystko TIP TOP. Polecam i pozdrawiam :)

koziwppl                              20 maja 2010, 19:53

Rewelacyjny sprzedawca, szybka realizacja zamówienia, super kontakt. Zaproszenia są śliczne i wzorowo wykonane.

Tinny                              18 maja 2010, 19:48

Szybka realizacja zamówienia. Bardzo szybka przesyłka. Świetny kontakt z obsługą. Firma godna polecenia w 100%.

LILA                              13 maja 2010, 14:46

SPRZEDAJĄCY BARDZO POWAŻNIE I PROFESJONALNIE PODCHODZI DO SPRAWY. ZAPROSZENIA BARDZO ŚLICZNE TAKIE O JAKI PROSILAM SZYBKO WYKONANE I BEZPROBLEMOWO STAŁY KONTATK Z KLIENTEM SZYBKO UDZIELA ODPOWIEDZI MEGA POZYTYW POLECAM GORĄCO

Kobuyashi                              2 maja 2010, 23:15

Rewelacyjna obsługa, bardzo szybka realizacja zamówienia. Zdecydowanie POLECAM!!!

Ania                              1 maja 2010, 17:23

Bardzo duży pozytyw-miła,profesjonalna,szybka obsługa-zaproszenia bardzo ładne,starannie zrobione,możliwość zrealizowania wg własnego pomysłu.Bardzo polecam tego sprzedawcę:-)

Brigitte i Bobby                              27 kwietnia 2010, 16:19

Wielki pozytyw zaproszenia śliczne miły kontakt szybka przesyłka naprawde polecam 100% pozytyw

kagero                              24 kwietnia 2010, 19:25

Milo pracowac z takimi profesjonalistami.Robota ekspresowa i idealna.Polecam Goraco Wszystkim!!!

nefrette                              18 kwietnia 2010, 17:16

ekspresowo i profesjonalnie, polecam

Camelleon                              9 kwietnia 2010, 08:55

Wszystko w najlepszym porządku, transakcja przeprowadzona wzorowo - serdecznie dziekuję, polecam innym i pozdrawiam.

atiseni                              7 kwietnia 2010, 14:05

Bardzo rzetelna i uczciwa firma, towar otrzymałam szybko i bez problemu. Zaproszenia wykonane bardzo ładnie, estetycznie i zgodnie z zamówieniem. Duży pozytyw

artur i iza                              27 marca 2010, 00:45

super sprzedawca, świetny kontakt, miła i szybka obsługa, zaproszenia o niebo lepsze niż na zdjęciach, szybka realizacja, dobrze zapakowana przesyłka, GORĄCO POLECAMY!!!

tadeusz gasiorek                              24 marca 2010, 13:56

Udana transakcja, zaproszenia bardzo ładne i zgodne z opisem, rzetelny kontakt mailowy, polecam serdecznie!!!

welka                             22 marca 2010, 22:13

Zdecydowanie DUŻY POZYTYW:) zaproszenia są super--śliczne takie jak chciałam! bardzo szybka przesyłka- starannie zapakowane--zero amatorki--pełny profesjonalizm!!!!Gorąco polecam!!!!!

marzenka                              20 marca 2010, 20:04

Szybka przesyłka.Zaproszenia są śliczne, bardzo starannie wykonane. Polecam!

elamazur                              15 marca 2010, 14:50

Zaproszenia są śliczne, jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Danielem. Dziękuję i serdecznie polecam

marco_wini                             10 marca 2010, 21:32

Polecamy - wykonanie zgodnie z zamówieniem, profesjonalna obsługa, sprawna realizacja.

michor                              6 marca 2010, 20:47

sympatyczna wspolpraca,bardzo dobry kontakt.pelna profeska.polecam jak najbardziej:)

MarIusz                             5 marca 2010, 09:40

Profesjonalna i szybka usługa. Zaproszenia wykonane bardzo starannie i zgodnie z opisem.Polecam!!!

herrwolf                              2 marca 2010, 20:10

Zaproszenia są śliczne. Pełny profesjonalizm. Błyskawiczna realizacja i wysyłka. Dziękuję!!!

czarnax                              25 lutego 2010, 17:42

Śliczne zaproszenia. Gorąco polecam !!!!!! Oczywiście duży POZYTYW*****

KAMA I DANIEL                              19 lutego 2010, 12:37

Pozytyw w 100% dobry kontakt i miła obsługa , szybka realizacja transakcji. Sprzedawca solidny i godny polecenia;)

lulu                              15 lutego 2010, 19:52

Bardzo udana transakcja, produkt zgodny z opisem, bardzo szybko i profesjonalnie!!! POLECAM GORĄCO!!!

myrcha i pinio                              13 lutego 2010, 00:33

TRANSAKCJA PRZEPROWADZONA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE. SPRAWNIE, MIŁO I SZYBKO. DZIĘKUJĘ BARDZO ZA WYROZUMIAŁOŚĆ I POMOC. POZDRAWIAM SERDECZNIE.....:):):) POLECAM WSZYSTKIM.

solOO                              10 lutego 2010, 19:05

ZAPROSZENIA PRZEŚLICZNE WYKONANE Z PEŁNĄ PRECYZJĄ ORAZ NAJWYŻSZĄ JAKOŚCIĄ, BŁYSKAWICZNA REALIZACJA, KONTAKT IDEALNY!!! TRANSAKCJA Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA!!! GORĄCO POLECAM !!!  NA 100% !!!!

lukis                              8 lutego 2010, 08:45

Wszystko jak najlepiej!! Zaproszenia sliczne, starannie wykonane. Super kontakt, zero problemow z dokonaniem zamowienia!! POLECAM:)

dymion                              5 lutego 2010, 22:02

Profesjonalna i szybka usługa. Zaproszenia są bardzo starannie wykonane zgodnie z opisem.Jeśli szukacie rzetelnego, dokładnego sprzedawcy to jest właśnie tutaj. Gorąco polecam!!!

marekbil                              2 lutego 2010, 16:40

Bardzo miły i szybki kontakt, zamówienie wykonane sumiennie i zgodnie z prośbą - wielki pozytyw!!!

gazzela                              29 stycznia 2010, 10:52

MEGA WIELKI POZYTYW.Naprawdę polecam wszystkim.Zaproszeni są śliczne i porządnie wykonane.Pan naprawdę dokłada wszelkich starań by wszystko wyglądało jak należy.Mnie zależało na terminie i zaproszenia otrzymałam w ciągu 4dni.Dziękuję

rafael_o                              18 stycznia 2010, 22:18

Wszystko ok. polecam. Zaproszenia wykonane dokładnie z naszymi sugestiami i zachciankami. Bardzo szybka dostawa.

thebesciak2                             16 stycznia 2010, 15:13

Ogromny pozytyw! Polecam wszystkim! Super kontakt i ekspresowa realizacja zamówienia! Zaproszenia na żywo jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach! Super!!! Dziękuję!

rybkazi                              5 stycznia 2010, 18:26

Wszystko co najlepsze. Esencja solidności i wzorowe partnerstwo. Bardzo profesjonalne podejście do transakcji oraz komunikatywność najwyższego formatu. Pozostaje powiedzieć Polecam i Pozdrawiam!

Mack78                              22 grudnia 2009, 15:36

WIELKI POZYTYW!!! Transakcja bardzo udana. Zaproszenia śliczne, tempo ekspresowe, a obsługa bardzo miła. Czego chciec więcej....:) Tylko POLECAĆ...POLECAĆ...POLECAĆ !!!!

nevermore                             20 grudnia 2009, 12:36

Bardzo ładnie wykonane zaproszenia, proste i eleganckie, bardzo dobry kontakt mailowy, szybka przesyłka, a projekt dopasowany do indywidualnych potrzeb. Polecam wszystkim!

matee861                            19 grudnia 2009, 12:55

Doskonały kontakt, szybka przesyłka, zdecydowanie polecam!!!

kronikar-lodz                              8 grudnia 2009, 12:33

Dobry kontakt wszystko zgodne z opisem. POLECAM!!

emilia m                              6 grudnia 2009, 21:10

Pełny profesjonalizm!!! Zaproszenia są piękne. Polecam!!!

shorty82                             25 listopada 2009, 17:21

Poprostu rewelacja, profesjonalizm w każdym calu!!! MEGA POZYTYW:)

Ania                             12 listopada 2009, 16:03

Bardzo ładne zaproszenia,wykonane ze szczególną starannością,bardzo dobry kontakt ze sprzejącym,szybka wysyłka MEGA POZYTYW!

mctopek                             2 listopada 2009, 00:09

jak najbardziej polecam usługi tego Pana

talekk                              30 października 2009, 10:14

Zaproszenia są bardzo pięknie wykonane. Bardzo dobry kontakt. Błyskawiczna realizacja i wysyłka. Wielki pozytyw! Dziękuję za transakcję.

zibik                              25 października 2009, 19:50

Zaproszenia są bardzo ładne, jesteśmy bardzo zadowoleni, pełen profesjonalizm, szybka realizacja. Duży pozytyw!!!!!!!!

kosiura                             12 października 2009, 18:30

Wielki pozytyw, piękne zaproszenia, expresowo wszystko wykonane i wysłane. Polecam wszystkim!!!

ambrozja1                              7 października 2009, 07:02

Bardzo dobry kontakt, zaproszenia są przepiękne, wykonane bardzo starannie, przesyłka zapakowana fachowo, gorąco polecam!

Monika                             26 września 2009, 23:02

wszystko super,zaproszenia cudowne,szybka tranzakcja POLECAM W 100%!!!!!!!!!!

andrew                             20 września 2009, 20:58

Zaproszenie prześliczne-na pewno zamówimy niebawem już całą ilość :)pozdrawiam i polecam innym

szulupani                            12 września 2009, 19:20

Polecam wszystkim gorąco! Obsługa niezwykle uprzejma, szybki termin realizacji, a co najważniejsze zaproszenia są jeszcze ładniejsze niż się spodziewaliśmy. Pełen profesjonalizm!


Copyright © 2009 - 2016 KamiArt - Zaproszenia ślubne, weselne. All rights reserved. Przygotuj z nami swój ślub i wesele !!!